NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

18 ianuarie 2010

Mircea Geoana,paranormal ?


Daca cineva in Romania mai avea dubii in legatura cu alegerile fraudate din 2009 iata ca Mircea Geoana face lumina acum la aproape o luna de la contestatia scrutinului.A pierdut alegerile datorita faptului ca a fost "atacat energetic"! Liderul social-democrat Mircea Geoana a declarat, vineri seara, ca spre deosebire de seful statului, care ar fi inconjurat de persoane cu capacitati paranormale, el nu crede in fortele ezoterice. Mircea Geoana a facut aceste afirmatii la Antena 3, dupa ce a fost rugat sa comenteze declaratia lui Viorel Hrebenciuc privind flacara violet, o metoda paranormala care l-ar fi ajutat pe Traian Basescu la dezbaterea finala de la prezidentiale. * "Eu nu cred, stiu ca exista, in serviciile de informatii occidentale si in cele sovietice din spatiul ex-comunist, o intreaga cercetare in jurul acestor subiecte, cu energie si cu chestii de genul acesta. Multa lume crede. Domnul Basescu crede in mod sigur, pentru ca a folosit si foloseste aceste tehnici, inclusiv oameni pe care i-am vazut eu la Palatul Cotroceni, care fac parte din aceasta categorie", a afirmat liderul social-democrat, adaugand ca persoanele respective nu ar fi nici vrajitori, nici ghicitoare, ci sunt cunoscuti "in piata" pentru capacitatile lor. "Pana la urma, au un CV si sunt foarte cunoscuti. Ii stiu si eu pe vreo doi".

Intrebat despre acest subiect Ion Iliescu a concluzionat scurt:“Nu credeam că la acest nivel al politicii se poate ajunge la asemenea discuţii. Astea sunt pentru naivi, pentru oameni neinstruiţi. Lucruri de genul acesta fac savoarea tabloidelor, nu-şi au locul în discuţii serioase"

In alta ordine de idei,romanii si-au facut in aceste zile o impresie destul de clara despre cel care aspirase la functia de presedinte al tarii.Aproximativ jumatate din cei prezenti la vot in 2009,l-au avut ca favorit pe candidatul PSD,sperand probabil ca prin eventuala reusita a acestuia de a castiga cursa catre Palatul Cotroceni,sa scoata Romania din deficitul economic cat si din criza,prin metode "energetice" si "paranormale".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.