NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

4 ianuarie 2010

Împărţeala PDL-UDMR începe cu prefecţii


Cu liderii PDL din Ardeal scrâşnind din dinţi că trebuie să cedeze din putere UDMR-ului, Boc i-a promis lui Marko doar cinci prefecţi, dintre care unul în Hunedoara şi altul în Vaslui.
Doi dintre prefecţii lui Marko Bela vor fi trimişi de Boc peste Carpaţi, în Hunedoara - judeţul în care Tiberiu Iacob-Ridzi nu a scos în alegeri decât 40% - şi Vaslui, cu o situaţie similară. De asemenea, susţin sursele citate, ministrul apărării, Gabriel Oprea, a cerut un prefect „independent” la Ilfov. Şi i s-a dat.
Oficial, liderii PDL se în tâlnesc astăzi pentru a stabili care prefecturi şi deconcentrate sunt negociabile pentru a le oferi UDMR în această săptămână. Practic însă, premierul Emil Boc a tranşat deja problema prefecţilor înainte să înceapă un scandal intern, promiţându-le filialelor obligate să cedeze în faţa UDMR compensare în agenţii la nivel central. Surse din conducerea PDL au declarat pentru EVZ că UDMR a obţinut cinci din cele 42 de prefecturi, din care numai trei în Ardeal: Harghita, Covasna şi Sălaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.