NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

14 ianuarie 2010

AIRBITES a devenit RCS-RDS oficial.


Airbites a devenit parte componenta in mod oficial din Rcs-Rds si s-a simtit "obligata" sa-si anunte clientii printr-un comunicat sec afisat pe site-ul oficial: "În urma parteneriatului încheiat între furnizorul dumneavoastră de servicii de telecomunicaţii S.C. AIRBITES S.R.L. şi societatea RCS & RDS S.A., serviciile de care beneficiaţi sunt furnizate de către RCS & RDS.

AIRBITES vă mulţumeşte pentru fidelitate şi vă înştiinţează că toate drepturile şi obligaţiile contractuale sunt transferate către societatea
RCS & RDS. "
Cel putin la Barlad anuntul a venit cu intarziere si a creat confuzie printre cei care s-au prezentat sa-si plateasca facturile catre Airbites.
In urma parteneriatului incheiat,caci reprezentantii celor doua firme au tinut sa precizeze acest termen,drepturile abonatilor au cazut pe planul secund,primand doar satisfactia financiara a celor de la Airbites.Astfel,abonatii respectivei firme avand termen de "reinnoire" a contractelor pana la 28.02.2010.Cu alte cuvinte,abonatii trebuie sa renegocieze un contract deja semnat,Rcs-Rds insa nerecunoscandu-l,preferand o reactualizare prin care se doreste "siguranta" necontestarii serviciilor sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.