NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

28 ianuarie 2010

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu un substituent al cocainei!


SOC  Internaţionalul român a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă, sibutramină. Potrivit unui expert italian în substanţe dopante, aceasta este un înlocuitor al cocainei, substanţă cu care Mutu a fost depistat pozitiv în 2004! Recidivist, "Briliantul" riscă între 1 şi 4 ani de suspendare, ceea ce ar putea însemna chiar finalul carierei fotbalistului în vârstă de 31 de ani.

Sibutramina este un substituent al cocainei

Mutu, recidivist

Mutu este recidivist, el mai fiind suspendat pe o perioadă de şapte luni, pe când evolua la Chelsea, când a fost depistat pozitiv cu cocaină. Conforma Agenţiei Mondiale Anti-Doping, internaţionalul român riscă o suspendare între 1 şi 4 ani. Jucătorul este acum în vârstă de 31 de ani.

Un nou dopaj l-ar costa enorm pe atacantul român
Din cauza acestui nou incident, Mutu ar putea avea şi mari probleme financiare, nu doar pe linie sportivă.  Un tribunal federal elveţian are pe rol apelul depus de atacantul român la decizia CAS, care l-a obligat pe Mutu să plătească peste 17 milioane de euro lui Chelsea, după ce a fost depistat dopat în 2004, pentru consum de cocaină. Cel mai probabil, în cazul unui nou verdict final defavorabil în legătură cu acuzaţia de dopaj, Mutu nu va beneficia de multe circumstanţe atenuante.

3 comentarii:

  1. cand joci la un asemenea nivel de performanta,nu iei nici macar o aspirina fara sa intrebi medicul de club.

    RăspundețiȘtergere
  2. un drogat ,ratat si analfabet...ce tot discutati de el ? E un ratat si un drogat .

    RăspundețiȘtergere
  3. E un ratat drogat si nu un exemplu de urmat ,trebuie aprobare ca el s-a drogat ,nu l-am drogat eu .Sunteti corecti.................

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.