NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

17 noiembrie 2009

Traian Băsescu, candidatul susţinut de PD-L la alegerile prezidenţiale, a susţinut un discurs la sediul partidului, în urma prezentării sondajelor.


"Am învins, la fel ca şi în 2004. Vă asigur că la ora 19.00 sondajele corecte arătau că l-am depăşit pe Mircea Geoană. Câştigarea acestor alegeri se datorează în primul rând românilor. Peste cinci milioane de români au avut opţiunea clară pentru drumul spre modernizare a României", a declarat Băsescu.

Băsescu a mai spus că victoria se datorează românilor. "Nu avem altă variantă decât programul propus de mine pe care l-au ales românii prin vot. Le mulţumesc tuturor românilor care m-au votat", a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu a mai subliniat că vor apărea diverse manipulări pe televiziunile care de trei ani "încearcă să manipuleze.

"Vă asigur că şi de această dată, ca şi în 2004, puteţi avea deplină încredere în ce vă spun: am câştigat! marea mea rugăminte este ca în intervalul de la ora 21.00 şi până când se va termina numărătoarea voturilor, electoratul meu să fie liniştit şi convins că numărătoarea voturilor nu poate fi fraudată", a spus Băsescu în faţa mulţimii adunate la sediul PD-L.