NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

23 decembrie 2009

Poliţist taiat de un vasluian beat!


Un poliţist a fost tăiat de un vasluian în vârstă de 35 de ani care era în stare de ebrietate. Acesta era recalcitrant, iar la venirea unui echipaj de poliţie, acesta s-a împotrivit să fie transportat la secţia de poliţie şi a devenit agresiv.
Înconsecinţă, Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare pe numele lui Marian Susanu. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru ultraj, distrugere şi sfidarea organului judiciar. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la cinci ani de închisoare. "În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul a început să-i ameninţe şi să arunce înspre ei, pe rând, cu securea şi cu furca. De asemenea, pe fondul consumului de alcool, a spart mai multe geamuri de la propria locuinţă şi a incendiat o stivă de cherestea, de aproximativ patru metri cubi, ce aparţinea fratelui său. După solicitarea sprijinului unei echipe mobile de poliţişti din Bârlad, Marian Susanu a fost somat să înceteze acţiunile violente, însă bărbatul a continuat să se manifeste violent, inclusiv atunci când a fost imobilizat, unul dintre poliţişti fiind tăiat la degetele de la mâna stângă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.