NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

11 decembrie 2009

Curtea de Apel Bucuresti judeca cererea PSD de conservare a probelor prin care isi sustine acuzatiile de fraudare a alegerilor

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, cererea social-democratilor de conservare a probelor prin care isi sustin acuzatiile de fraudare a celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Argumentul invocat de PSD in favoarea acestei actiuni este ca probele sa nu fie distruse, in eventualitatea unui posibil proces - informeaza Agerpres.

Totodata, social-democratii au facut solicitari similare catre Ministerele de Externe si Interne, Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Reamintim ca PSD a decis sa conteste rezultatele alegerilor prezidentiale. "Nu putem sa ramanem impasibili in fata celor cinci milioane de romani care ne-au acordat increderea si a democratiei romanesti" - a afirmat liderul social-democratilor, Mircea Geoana.

In opinia lui Traian Basescu, demersul PSD de contestare a alegerilor prezidentiale este democratic, constitutional si legal. "Toti avem obligatia sa privim aceste evenimente cu calm. Cea mai buna atitudine e cea pe care eu o am - cu calm, cu care sa privim la zbaterea politicienilor" - a adaugat Basescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.