NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

15 iunie 2009

NEWS ALERT: Circulaţia pe calea ferată este îngreunată în judeţul Constanţa după ce un tren a deraiat.

Circulaţia pe calea ferată între Constanţa şi Mangalia este îngreunată după ce un vagon al unui tren marfar cu benzină a deraiat azi dimineaţă. Garnitura de marfă a CFR din care face parte vagonul deraiat se deplasa dinspre Constanţa către Portul Constanţa Sud - Agigea.
Reprezentanţii CFR Infrastructură Constanţa au precizat că nu s-au înregistrat victime şi nici scurgeri de produs petrolier. Trenul era format din aproximativ 30 de vagoane, iar deraierea s-a produs la antepenultimul vagon.

Directorul Regionalei CFR Infrastructură-Constanţa, Dorin Maier, a declarat că, în urma incidentului, două garnituri au fost oprite şi a estimat că vagonul va fi repus pe şine.

La faţa locului a sosit şi un echipaj de pompieri, gata să intervină în caz de nevoie.
Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor deraierii trenului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.