NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

26 iunie 2009

Michael Jackson,regele muzicii pop,a murit!




După ce a suferit un stop cardio-respirator în locuinţa sa, cântăreţul american, supranumit "regele muzicii pop", a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles.
"Pop starul Michael Jackson a fost declarat mort de doctori, în această după-amiază (joi - n.r.), după ce a sosit la spital în comă profundă, au declarat pentru LA Times surse municipale şi din cadrul forţelor de ordine", anunţă cotidianul californian pe site-ul său internet. Informaţia a fost preluată imediat de posturile de televiziune americane, care şi-au întrerupt programele obişnuite şi difuzează ştirea în regim de "breaking news", transmite NewsIN.

Vestea morţii lui Michael Jackson fusese anunţată mai întâi de site-ul specializat de divertisment TMZ.com, care informa că vedeta a suferit un stop cardiac la domiciliul său din Holmby Hills, iar paramedicii nu au reuşit să-l resusciteze.


Astazi, ora 17:42
Stopul cardiac care i-a provocat moartea lui Michael Jackson ar fi fost cauzat de o injecţie cu analgezic, rezultatele autopsiei care să clarifice acest aspect urmând să fie făcute publice peste câteva zile sau chiar săptămâni. Între timp, poliţia din Los Angeles îl caută pe medicul megastrarului, după ce familia Jackson susţine că Michael a murit ca urmare a unei supradoze.
Potrivit site-ului TMZ.com, cel care a dat joi, primul, vestea morţii lui Michael Jackson, megastarul ar fi decedat după ce i-a fost administrată o injecţie cu Demerol, analgezic de care cântăreţul era dependent de mai mulţi ani. Presa americană relatează că, la scurt timp după injecţie făcută la reşedinţa lui Jackson din Los Angeles, respiraţia artistului s-a îngreunat din ce în ce mai mult, până când s-a oprit.

TMZ mai scrie că Poliţia din Los Angeles îl caută pe medicul Tohme, care se presupune că i-ar fi făcut injecţia.

Potrivit cotidianului amerixcan LA Times, la momentul decesului, medicul său personal, Tohme R. Tohme, se afla alături de el şi a încercat să îl resusciteze. Fratele lui Michael Jackson, Jermanine, a declarat că paramedicii au încercat să îl resusciteze timp de mai mult de o oră. Jermain Jackson a mai spus că o cauză clară a decesului nu poate fi cunoscută până când nu va fi finalizată autopsia. Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson vor fi cunoscute în cel puţin şase săptămâni, a anunţat, astăzi, Ed Winter, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicincă Legală din Los Angeles - unde a fost dus corpul neînsufleţit al artistului."Vom face analize toxicologice şi o analiză amănunţită, iar rezultatele finale vor fi disponibile în şase-opt săptămâni", a declarat Winter.

Potrivit presei internaţionale, Marylin Monroe, Elvis Presley şi Anne Nicole Smith au murit tot în urma unor injecţii cu Demerol, un analgezic puternic pe bază de morfină.

Michael Jackson a murit, joi, la vârsta de 50 de ani într-un spital din Los Angeles, unde fusese transportat de urgenţă în urma unui stop cardiac, veste ce a provocat o undă de şoc pe măsura celebrităţii planetare a celui supranumit regele muzicii pop. Artistul a concertat inclusiv în România, în 1992 şi 1996.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.