NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

6 iunie 2009

Lituania-ROMÂNIA, sîmbătă, 6 iunie, ora 21:00, live la TVR 1 / Raţ: "Ne gîndim la revanşă!"

Internaţionalul Răzvan Raţ a declarat înainte jocului cu Lituania că "tricolorii" se gîndesc să răzbune înfrîngerea dureroasă din toamnă, de la Cluj (0-3)

"În primul rînd începe o nouă etapă pentru nationala României, odată cu instalarea noului selecţioner Răzvan Lucescu. În al doilea rînd, toţi ne gîndim la revanşă după înfrîngerea din toamna trecută, de la Cluj. Şi acum cred că acel eşec a fost o întîmplare nefericită. Şi nu în ultimul rînd, îmi doresc enorm să închei acest sezon excelent pentru mine la Şahtior Doneţk şi cu o victorie pentru naţională. Şansele de calificare au scăzut foarte mult după înfrîngerile cu Serbia şi Austria, însă venim cu plăcere la naţională şi trebuie să ne gîndim doar la victorie. Nu prea mai contează ce a fost, important este să privim optimişti meciurile rămase din actualele preliminarii", a spus Raţ pe site-ul sau oficial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.