NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

2 iunie 2009

Avion disparut

Un avion al companiei Air France, cu 228 de persoane la bord ( 216 pasageri şi 12 membri ai echipajului), a dispărut de pe radar deasupra Oceanului Atlantic în timp ce efectua o cursă între Brazilia şi Franţa, scrie BBC. Un purtător de cuvânt al aeroportului parizian Charles de Gaulle a spus că turnul de control a pierdut contactul cu aparatul de zbor care decolase la Rio de Janeiro în această dimineaţă, adăugând că avionul trebuia să aterizeze la Paris în jurul orei 12.10 (ora României). Potrivit datelor furnizate de compania Air France, la bordul avionului se aflau: 80 de brazilieni, 73 de francezi, 18 germani, 9 italieni, 6 amenicani, 5 chinezi, 4 maghiari, 2 spanioli, 2 britanici, 2 marocani, 2 irlandezi, un austriac, un argentinian, un belgian, un islandez, un norvegian, un polonez, un român, un rus, un slovac, un turc, un filipinez şi un elveţian.

Purtătorul de cuvânt al Air France a transmis condoleanţe familiilor celor aflaţi la bordul avionului dispărut şi a declarat că la originea incidentului aviatic se află un fulger care a lovit aeronava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.